Fredrik Lindqvist & Hilda Lindström 02/11 – 20/11 2019

Utställning: Fredrik Lindqvist & Hilda Lindström
Fredrik Lindqvist Tell me a story:
Fredrik visar bland annat träsnitt på textil. “Jag hämtar inspiration ifrån poptidningar, modetidningar, reklam, samhället runtomkring mig och min familj. Jag blir ofta tillfragad av mina barn om att berätta en saga eller historia för dem och därav kommer namnet till min utställning: Tell me a story.
Bilderna är ofta uppbyggda som berättelser som kan verka kul, men också lite skrämmande.”Hilda Lindström A love story:
Hilda Lindström arbetar med ett självbiografiskt tema, känslan av att befinna sig i ett ständigt mellanrum där ord möter bild. Urblekta svartvita fotografier symboliserar minnen från ett annat liv, ett kringflackande mobilt tillstånd och om att ta sig tillbaka till ett land som förändrats lika mycket som en själv under den tid man varit borta. Bladen har tryckts på tre svenska grafikverkstäder; fpplåt på Falu Konstgrafiska Verkstad och KKV Farsta, boktryck på Kretsen i Södertälje.
Utställning: Fredrik Lindqvist & Hilda Lindström
Utställning: Fredrik Lindqvist & Hilda Lindström
Utställning: Fredrik Lindqvist & Hilda Lindström
Utställning: Fredrik Lindqvist & Hilda Lindström
Utställning: Fredrik Lindqvist & Hilda Lindström
Utställning: Fredrik Lindqvist & Hilda Lindström
Utställning: Fredrik Lindqvist & Hilda Lindström
Utställning: Fredrik Lindqvist & Hilda Lindström
Utställning: Fredrik Lindqvist & Hilda Lindström